Comenzi
0722 547 365
Produse

TEROSON® RB 53

Cod: TE799671
Etansant pensulabil.
Gramaj: 1,4 kg
Brand: Teroson
Contacteaza-ne pentru detalii
Cere oferta
Livrare Gratuita la comenzi de peste 1500 Lei
Retur in 14 zile
Distribuie

Etansant pensulabil pe baza de solvent si cauciuc butadien stirenic, destinat etansarii elementelor de caroserie. Etansantul Teroson® RB 53 se intareste in prezenta umiditatii la temperatura mediului ambiant, transformandu-se intr-un material de etansare elastic cu rezistenta mare la incovoiere. Timpul de formare a peliculei uscate este de cuprins intre trei si cinci minute. Timpul de intarire in intregime depinde de umiditate, temperatura si de latimea cordonului aplicat. Timpul de intarire poate fi redus prin cresterea umiditatii si temperaturii. Etansantul Teroson® RB 53 are aderenta foarte buna, fara a avea nevoie de primer sau activator, pe suprafete vopsite, metale sau material plastice. De asemenea, Teroson® RB 53 are capacitate ridicata de umplere a interstitiilor.

Cu ajutorul pensulei, livrate impreuna cu produsul, pot fi refacute toate cordoanele pensulate realizate in timpul fabricatiei. Corectiile texturii stratului de etansant Teroson® RB 53 sunt posibile pana in momentul formarii peliculei uscate. Din cauza evaporarii rapide a solventului, cutia trebuie inchisa imediat dupa utilizare.

Etansantul Teroson® RB 53 are continut ridicat de solid, aceasta caracteristica asigurandu-i o scadere nesemficativa a volumului dupa uscare. Astfel, aspectul initial al cordonului va fi pastrat si dupa intarire.

 

Instructiuni de utilizare:

Suprafetele pe care se aplica etansantul Teroson® RB 53 trebuie sa fie uscate si fara praf, grasimi sau alte impuritati care pot avea efect negativ asupra aderentei. Curatarea acestor suprafete se face utilizand degresantul Teroson® VR 20.

Dupa aplicare etansantul Teroson® RB 53 poate fi intins cu ajutorul unei spatule sau a unei pensule. Dupa formarea peliculei uscate, Teroson® RB 53 poate fi vopsit cu vopsele standard pe baza de apa sau pe baza de solvent. Se recomanda testarea compatibilitatii vopselei inainte de utilizare. In situatiile in care doriti sa reduceti timpul de uscare a vopselei, trebuie sa aveti grija sa nu expuneti cordoanele de etansant Teroson® RB 53 la temperaturi mai mari de 80°C.

 

Caracteristici tehnice:

Culoare: gri

Densitate: aproximativ 1,4 g/cm3

Continut solid: aproximativ 80%

Temperatura de lucru: intre -25 si 80°C

Timp de formare a peliculei uscate: 3 pana la 5 minute

Timp de intarire complete: 20 pana la 48 de ore

Dimensiuni ambalaj: 1,4 kg.