Comenzi
0722 547 365
Produse

Produse curatare maini

Filtreaza produsele
  •     Brand
  •     Gramaj
Filtreaza produsele

Prin intermediul solutiilor noastre pentru spalarea mainilor, veti gasi un partener de incredere in curatarea si revigorarea mainilor dumneavoastra gama noastra de paste pentru spalare fiind special conceputa pentru a face fata celor mai dificile impuritati.

Variantele noastre de pasta de curatare pentru maini sunt formulate pentru a va oferi o curatare profunda si eficienta, eliminand grasimi, uleiuri, vopsele si alte reziduuri dificile. Avand la baza ingrediente de inalta calitate, aceste paste nu doar curata, ci si hranesc si protejeaza pielea mainilor, astfel ca pielea dumneavoastra va ramane catifelata si hidradata dupa procesul de spalare.

Fie ca lucrati in domeniul service-urilor auto, industrie sau sunteti pasionat de activitati care implica murdarirea mainilor, veti aprecia eficacitatea si rezultatele oferite de gama noastra de pasta pentru spalare.

Iata cateva exemple de pasta care va pot fi de folos:

  • MOTRICA HC86: contine compusi abrazivi fini din faina de lemn care sporesc efectul de curatare;
  • MOTRICA HC54: contine compusi abrazivi sintetici, care nu infunda conductele de evacuare a apei;
  • MOTRICA HC40: gel continand microgranule, care au efect placut pentru piele, impreuna cu ingredientele naturale au ca rezultat o curatare eficienta.