Comenzi
0722 547 365
Produse

TEROSON® RB R2000

Cod: TE2671610
Antifon pe baza de solvent cu continut de cauciuc si rasini. Teroson® RB R2000 HS nu contine bitum.
Culoare: Negru
Gramaj: 1 l
Brand: Teroson
Contacteaza-ne pentru detalii
Cere oferta
Livrare Gratuita la comenzi de peste 1500 Lei
Retur in 14 zile
Distribuie

Utilizand antifonul Teroson® RB R2000 HS puteti reproduce textura originala existenta pe autoturismele noi. Dupa ce este uscat complet, stratul de antifon Teroson® RB R2000 HS ramane permanent elastic, asigurand protectie superioara la coroziune, de asemenea, avand rezistenta foarte buna la imbatranire si temperaturi scazute.

Pelicula uscata are rezistenta mare la abraziune si aderenta foarte buna pe metal nevopsit, grund, vopsea sau material plastic. Poate fi utilizat pentru protectia zonei inferioare a sasiului sau a pasajelor rotilor. De asemenea, stratul uscat de antifon Teroson® RB S2000 HS este eficient si ca material fonoabsorbant.

Antifonul Teroson® RB R2000 H  poate fi vopsit cu vopsele auto pe baza de solvent sau apa, doar daca se respecta urmatoarele conditii:

-se asteapta sa se usuce cel putin 16 ore

-se aplica un strat foarte subtire de vopsea, inaite de vopsirea finala

-stratul final de vopsea se aplica numai dupa uscarea completa a stratului anterior .

-pentru a scurta timpul de uscare, este permisa uscarea in cabina de vopsit la 60°C

 

Instructiuni de utilizare:

Suprafetele pe care se aplica antifonul Teroson® RB S2000 HS trebuie sa fie curatate de rugina, uscate, fara praf, grasimi sau alte impuritati care pot avea efect negativ asupra aderentei. Curatarea acestor suprafete se face utilizand degresantul Teroson® VR 20. Zonele care nu trebuie acoperite cu antifon trebuie sa fie protejate cu hartie de mascare. In cazul autovehiculelor noi, ceara de protectie trebuie sa fie inlaturata cu jet de abur. In cazul autovehiculelor utilizate trebuie sa acordati o atentie sporita zonelor cu rugina, care trebuie curatate cu peria de sarma.

Inainte de utilizare, agitati energic flaconul in mana timp de cel putin doua minute. Presiunea de lucru recomandata este cuprinsa intre patru si cinci bar. Dupa utilizare flaconul va fi  inchis ermetic, pentru a evita formare peliculei uscate. Grosimea stratului de antifon Teroson® RB R2000 HS nu trebuie sa depaseasca un milimetru. In conditii normale de aplicare, autovehiculul se poate deplasa dupa patru ore de la aplicare. Timpul necesar pentru uscarea completa este cuprins intre 24 si 48 de ore. Surplusul de material poate fi indepartat imediat dupa aplicare cu o carpa inmuiata in benzina sau in degresant Teroson® VR 20, materialul intarit putand fi curatat doar mecanic. Materialul ramas in pistol trebuie purjat cu diluant de vopsea sau cu degresant Teroson® VR 20.

Antifonul Teroson® RB S2000 HS poate fi aplicat cu ajutorul pistoalelor Teroson® ET UBC sau Teroson® ET UBC Multi Spray. Prin modificarea presiunii de lucru, a distantei de aplicare sau reglarea duzei pistolului puteti obtine aspectul dorit al stratului de antifon. Detalii complete referitoare la setari sau modurile de utilizare ale pistoalelor, se gasesc in instructiunile de utilizare furnizate la achizitionarea acestora.

 

Caracteristici tehnice:

Culoare: negru, gri

Miros:  de benzina

Densitate: aproximativ 1,22 g/cm3

Continut de compusi organici volatili: 471,2 g/l

Continut solid: aproximativ 64%

Timp de uscare:  intre 24 – 48 h

Grosimea recomandata a stratului: 1mm (umed)

Temperatura de aplicare: intre 10 si 25°C

Temperatura de lucru: intre -25 si 80°C

Dimensiuni ambalaj: 1l.