Comenzi
0722 547 365
Produse

LOCTITE® EA 3450 - 25 ml - Adeziv bicomponent

Cod: L1885782
Gramaj: 25 ml
Brand: Loctite
Contacteaza-ne pentru detalii
Cere oferta
Livrare Gratuita la comenzi de peste 1500 Lei
Retur in 14 zile
Distribuie

Adeziv epoxidic bicomponent pentru uz general cu vascozitate mare si intarire rapida, recomandat pentru lipirea pieselor metalice. Loctite® EA 3450 are aderenta foarte buna pe o mare varietate de substraturi si capacitate de umplere a interstitiilor mari. Rezistenta maxima la forfecare se obtine pentru interstii de 0,1 pana la 0,2 mm. Piesele lipite cu Loctite® EA 3450 pot fi manipulate dupa doua pana la patru ore, rezistenta finala obtinandu-se dupa 48 de ore. Dupa intarire poate fi prelucrat, sablat sau vospit.

Instructiuni de utilizare:

Pentru rezultate optime, curatati ambele suprafete pe care urmeaza sa aplicati adezivul. Aruncati primii centrimetri din cordoanele de rasina&intaritor de lungimi inegale. Aplicati adezivul folosind varful pentru mixare pe ambele suprafete si asamblati piesele in cateva secunde dupa aplicarea adezivului. Pentru varianta de ambalare in cutii separate, amestecati rasina si intaritorul respectand rata de amestec in volum sau in greutate. Timpul de mixare este de 15 secunde sau pana cand amestecul are culoare uniforma. Pentru a evita acumularea excesiva de caldura, nu amestecati cantitati mai mari de rasina si intaritor. Aplicati adezivul pe ambele suprafete imediat dupa ce componentele au fost mixate, durata de utilizare a amestecului este de 4 minute. Asamblati piesele conform instructiunilor de montaj. Evitati manipularea pieselor lipite pana in momentul in care adezivul este intarit complet. Adezivul aplicat in exces si neintarit poate fi indepartat prin stergere cu o laveta inmuiata in solvent organic (de exemplu acetona). De asemenea, ustensilele folosite pentru aplicare pot fi curatate imediat dupa utilizare cu solvent organic.

 

Atentie! Pentru informatii referitoare la manipularea in conditii de siguranta, eliminarea deseurilor si a ambalajelor, consultati Fisa cu Date de Securitate.

 

Raport de amestec in volume (A:B):                    1:1

Raport de amestec in greutate (A:B):                   100:100

Durata de utilizare a amestecului:                        4-6 minute

Timp de fixare:                                                            15 minute

Culoare:                                                                          Gri

Vascozitate:                                                                    23 mPa·s           

Rezistenta la forfecare:                                               19 N/mm²

Rezistenta la exfoliere:                                                1,5 N/mm

Interval temperatura de lucru:                               -50 la +100 ̊ C

Dimensiuni ambalaj:                                                   25 ml