Comenzi
0722 547 365
Produse

De ce să alegi Hamann

 


Angajamentul asumat este de a oferi servicii și produse care să satisfacă nevoile și așteptările clienților noștri. Echipa noastră, formată din angajați cu experiență în domeniul distribuției, este pregatită să vă ofere soluții tehnice eficiente și oferte comerciale competitive pentru problemele cu care vă confruntați ,în mod curent sau ocazional, în activitatea dumneavoastră.

 


 

Etica în afaceri

 

Definim și comunicăm în mod clar norme,  privind etica în afaceri pentru toți angajații, care să ne asigure succesul în relațiile cu clienții și furnizorii.

 


Am câștigat încrederea partenerilor noștri

 

Ne mândrim cu relațiile de lungă durată construite cu clienții noștri. Am îndeplinit acest deziderat datorită calității și prețului produselor, serviciilor de asistență premergătoare vânzării, precum și respectării condițiilor și termenelor de livrare asumate în momentul transmiterii ofertelor. Toți acești factori ne-au permis să ne consolidăm poziția de furnizor important pentru multi producători de talie internațională.

Fiind aproape de clienți și observând cerințele pieței, ne-am adaptat oferta atât față de cei interesați de produse de înaltă calitate – produse OEM - cât și față de cei constrânși de condițiile economice actuale să-și reducă semnificativ costurile de producție sau mentenanță. Pentru aceștia din urmă am selectat o gamă de produse Aftermarket accesibile bugetelor actuale de cheltuieli, având însă un excelent raport calitate/preț.

Fiecare nivel de calitate are un segment specific de piață, pentru noi fiind important să oferim opțiuni care să acopere ambele segmente, oferindu-vă ajutor în procesul de analiză și alegere a ofertelor.


 

Furnizori

 

Furnizorii pe care i-am ales sunt producători de tradiție, fiind totodată pionieri în inovații tehnice în domeniile lor de activitate.

Criteriile avute în vedere atunci când alegem să promovăm produsele și/sau serviciile unui furnizor sunt:  calitatea produselor, orientarea furnizorului către utilizatorul final, investițiile în  cercetare și dezvoltare de produse noi, beneficiile pe care le putem oferi clienților noștri, implicarea în minimizarea efectului asupra mediului încojurător și nu în ultimul rând raportul calitate/preț al acestor produse.


 

Contribuim la succesul afacerii tale

 

Experiența noastră cu colaboratori interni și externi  ne dă posibilitatea de a vă propune produse și soluții personalizate,  care vă asigura acces la cele mai inovatoare și competitive tehnologii disponibile în prezent.

Suntem interesați în crearea unor relații de afaceri de lungă durată bazate pe încrederea partenerilor noștri. Pentru a fi competitivi pe termen lung oferim soluții personalizate, adaptându-ne oferta în funcție de cererile și solicitările primite din partea clienților.

Putem oferi soluții specifice activității fiecarui client.

 

 

Ne asumăm responsabilitatea

 

Comerțul cu produse chimice implică responsabilitate față de mediul înconjurător. Pentru a îndeplini angajamentul față de clienți și politica de protejare a mediului înconjurător, asigurăm depozitarea și transportul produselor în condiții de siguranță, respectând normele naționale și internaționale în vigoare.