Comenzi
0722 547 365
Produse

Supape Goetze Armaturen

Incepand din anul 1949, compania Goetze Armaturen si-a dezvoltat continuu gama de supape de siguranta pentru orice aplicatii industriale: toate tipurile de lichide, presiuni ridicate, temperaturi ridicate, gaze, vapori tehnici sau abur. Supapele de siguranta Goetze Armaturen pot fi utilizate la temperaturi cuprinse intre -200°C pana la +400°C.

Racordurile si supapele fabricate de Goetze Armaturen pot fi din alama, otel inoxidabil sau din fonta, in functie de cerintele specifice fiecarei aplicatii.

Inainte de livrare, fiecare supapa este supusa unui test de control al calitatii in conformitate cu DIN EN ISO 9001, referitor la echipamentele sub presiune. Nivelul ridicat al calitatii supapelor fabricate de Goetze Armaturen este dovedit si de certificările suplimentare obținute, cum ar fi: TÜV, ASME, DVGW, Germanischer Lloyd, GOST, SINTEFs, ACS.

Daca sunteti interesat de supape pe care nu le gasiti in catalogul de prezentare, va rugam sa completati formularul de ”Cerere oferta”, in care sa mentionati cerintele speciale ale aplicatiei pentru care cautati supape de presiune (temperaturi si presiuni de lucru, conexiuni sau aliaje speciale).