• +40 268-474 363
 • office@hamann.ro
 • Lu - Vi: 08.00 - 17.00
 • CERE OFERTA

  Apreciem feedback-urile primite și vă asigurăm că vom face tot ce este posibil pentru a ne îmbunătăți serviciile. Dacă aveți recomandări, sugestii, întrebări sau doriți să primiți informații despre produse sau ofertele speciale, vă rugăm să folosiți formularul alăturat. Vă mulțumim!  

PRODUSE RECOMANDATE

DESPRE NOI

Hamann SRL importă și distribuie produse specifice proceselor de fabricație, activităților de mentenanță în sectorul industrial și celor care execută  lucrări de întreținere și reparații pentru autoturisme, camioane sau utilaje agricole. Echipa Hamann, formată din angajați cu experiență în domeniul distribuției, este pregătită să vă ofere soluții tehnice eficiente și oferte comerciale competitive pentru problemele cu care vă confruntați, în mod curent sau ocazional, în activitatea dumneavoastră.  

 • PENTRU AFACERI DE SUCCES.

 • SUPORT COMPLET ȘI INFORMAȚII DESPRE CELE MAI RECENTE EVOLUȚII TEHNICE.

 • PRODUSE ȘI SERVICII APRECIATE DE CLIENȚI.

SERVICII

Consultanță

Oferim asistență clienților care caută soluții tehnice sau produse pentru aplicații specifice profilului lor de activitate. Pentru a vă putea oferi cea mai bună recomandare, avem nevoie din partea dumneavoastră de informațiile tehnice complete ale aplicației pentru care doriți o soluție tehnică nouă. Acest serviciu este gratuit, dar furnizarea produselor sau echipamentelor se face în baza unui contract comercial.

Proiectare robineți industriali speciali

În situațiile în care aveți nevoie de robineți cu parametri de funcționare în afara valorilor robineților standardizați, putem proiecta la cerere robineți speciali. Pentru a putea să vă transmitem oferta de preț, vă rugăm să ne comunicați informații exacte despre: temperatura de lucru, diamentrul nominal, fluidul de lucru, presiunea nominală, aliajul din care să fie realizat robinetul. Furnizarea acestor robineți se face în baza unui contract comercial.

Analize de laborator

Împreună cu partenerul nostru Kurita GmbH, lider în domeniul tratării apelor industriale uzate, oferim suport tehnic și consultanță clienților industriali, autorităților locale sau naționale. Prelevăm mostre de ape industriale uzate, destinate analizei de laborator în vederea stabilirii tratamentului adecvat de epurare a apelor industriale uzate.

Echivalare

Oferim acest serviciu clienților care nu mai pot achiziționa anumite produse, deoarece acestea nu mai sunt disponibile în oferta producătorilor, sau celor care doresc să reducă costurile de achiziție, optând pentru produse având un raport calitate /preț favorabil. Pentru a putea oferi acest serviciu avem nevoie de Fișa Tehnică, Fișa cu Date de Securitate și caracteristicile tehnice ale produsului pentru care doriți o ofertă de echivalare.

Livrare la sediul clientului

Asigurăm transport gratuit în zonele în care agenții noștri ajung direct sau prin intermediul firmelor de curierat rapid, pentru comenzi de minimum 300 de lei fără tva și greutate de maximum 40 de kg. Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei sau a căror greutate este mai mare de 40 de kg, percepem taxă de transport, a cărei valoare o comunicăm în mometul transmiterii ofertei.

PARTENERI

CONTACT

Oricare este motivul pentru care doriți să ne contactați - oferte de preț, statutul comenzilor, informații despre produse - vă stăm la dispoziție prin intermediul faxului 0268 474 363, e-mailului office@hamann.ro sau telefonic.


 • 0268 - 474 363

 • office@hamann.ro

 • Hamann S.R.L., Calea Făgărașului, Nr. 59, Brașov