• +40 268-474 363
  • office@hamann.ro
  • Lu - Vi: 08.00 - 17.00

Detergent industrial biodegradabil MOTRICA DB62

 

MOTRICA DB62 este un detergent industrial concentrat, foarte eficient pe suprafete moi (materiale sintetice, cauciuc, textile, fitinguri sanitare, rezervoare, etc) si pentru suprafete dure (metal, ceramica, pardoseli), avand un miros placut. Compozitia sa unica indeparteaza cu usurinta murdaria produsa de lubrifianti, grasimi, tus si funingine. Are o mare diversitate de aplicatii datorita proprietatii de separare rapide a reziduurilor chimice. Nu lasa urme pe suprafetele tratate.

Instructiuni de utilizare:
Diluati detergentul MOTRICA DB62 cu apa calda sau rece, dupa care pulverizati solutia pe piese sau imersati piesele in solutie. Frecati zonele murdare cu peria sau cu buretele pana cand suprafetele sunt curate, clatiti cu apa calda sau rece. Gradul de dilutie poate varia in functie de tipul si cantitatea de murdarie care trebuie indepartata, dar si de tipul suprafetei care trebuie curatata. Se recomanda sa se inceapa cu o concetratie mai mare, urmand sa diluati solutia progresiv pana la raportul de dilutie optim.


Nota: Rezultate optime se obtin daca  se utilizeaza solutii concentrate calde, se asigura contactul prelungit cu solutia si se freaca suprafetele cu peria sau cu burete abraziv.


Dilutii recomandate:
-    Curatare intensiva si degresare:  1:1 pana la 1:4
-    Curatare medie si degresare, utilizare in masini pentru spalat piese:   1:16 pana la 1:32
-    Curatarea pardoselilor sau zonelor de lucru:   1:61 pana la 1:128.


Atentie! Pentru informatii referitoare la manipularea in conditii de siguranta, eliminarea deseurilor si a ambalajelor, consultati Fisa cu Date de Securitate.

Valoarea pH-ului: 12
Concentratia maxima: 10% (1:10)
Concentratia minima: 1% (1:100)
Cod articol: 0305003
Dimensiuni ambalaj:    10 l.