• +40 268-474 363
  • office@hamann.ro
  • Lu - Vi: 08.00 - 17.00

Producători

 

ASCO

 

Lider mondial în proiectarea și fabricarea de electrovalve de înalta calitate, ASCO este prima companie care în 1910 a proiectat și fabricat primul dispozitiv de control cu actionare electrică, cunoscut ca electrovalvă. Produsele ASCO sunt concepute pentru a controla fluxul de aer, gaze, apă, ulei și abur.
http://www.asconumatics.com/
Vezi cataloage aici

 

 

BSM Valves

 

BSM Valves este o companie specializată în proiectarea și producția de robineți industriali speciali cu o gamă largă de aplicații în industria chimică, petrochimică, energetică sau industria de proces. Alte atuuri importante ale copmaniei BSM Valves sunt  termenele de livrare rapide și testele de calitate efectuate pentru toți robineții. Robineții pot fi echipați cu actuatori cu acționare electrică, pneumatică sau hidraulică fiind proiectați, fabricați și livrați în conformitate cu cerințele clienților.
Parametri tehnici:
diametre între 1/4” si 24”
presiuni între 150 lbs și 15.000 psi
temperaturi de la -196°C până la +850°C
orice materiale: forjate, oțel carbon, oțel inoxidabil,  titan și aliaje cu nichel

 

Goetze Armaturen
 
 

În cei peste 65 de ani de proiectare și producție, compania Goetze Armaturen și-a dezvoltat gama completă de supape de siguranță pentru orice aplicație industrială: toate tipurile de lichide, presiune ridicată, temperaturi ridicate, gaze, vapori tehnici sau abur. Supapele de siguranță Goetze Armaturen pot fi utilizate la temperaturi cuprinse între -200°C până la +400°C.

Racordurile și supapele fabricate de Goetze Armaturen pot fi din alamă, oțel inoxidabil sau din fontă, în funcție de cerințele specifice fiecărei aplicații.

Înainte de livrare, fiecare supapă este supusă unui test de control al calității în conformitate cu DIN EN ISO 9001, referitor la echipamentele sub presiune. Nivelul ridicat al calității supapelor fabricate de Goetze Armaturen este dovedit și de certificările suplimentare obținute, cum ar fi: TÜV, ASME, DVGW, Germanischer Lloyd, GOST, SINTEFs, ACS.

Dacă sunteți interesat de supape pe care nu le găsiți în catalogul de prezentare, vă rugăm să completati formularul de ”Cerere ofertă”, în care să menționați cerințele speciale ale aplicației pentru care căutați supape de presiune (temperaturi și presiuni de lucru, conexiuni sau aliaje speciale).

 

 

Horn&Bauer

 

Horn&Bauer este lider european în producția de sisteme de protecție și ambalare, pentru aplicații specifice din mai multe sectoare industriale. Gama de produse pe care o importăm, este cea destinată protecției autovehiculelor: huse protecție scaun, covorașe protecție podea,  huse protecție volan, folie protecție volan, set complet pentru protecția interiorului, folii mascare caroserii, folii pentru protecția pereților cabinei de vopsit, saci pentru anvelope, folii pentru  protecția jantelor, folii autoadezive.

 

 

 

Loctite

 

Lider mondial în producția de adezivi, etanșanți, soluții pentru tratarea suprafețelor având aplicații în industrie. Adezivii Loctite sunt utilizați în următoarele sectoare industriale: construcția autovehiculelor, aeronautică, producția de aparate electronice, producția de utilaje și echipamente, și nu în ultimul rând fiind destinați și lucrărilor de întreținere și reparații în aceste domenii.
Produse:
adezivi: asigurare îmbinări filetate/fixare asamblări cilindrice, cianoacrilați, cu polimerizare la lumină, termofuzibili, acrilici, epoxidici, poliuretanici, siliconici, polimeri silanici modificați.
etanșanți: îmbinări filetate, suprafețe.
lubrifianți cu: rezistență la temperaturi ridicate, rezistență mare la apă, puritate ridicată, protecție pe termen lung, aluminiu sau cupru, abilitare pentru industria alimentară,  conținut de MoS2 sau PTFE.
compuși antiuzură: pentru beton sau metal, aplicați cu pensula, șpaclu sau prin pulverizare, cu rezistență la temperaturi ridicate.
soluții curățare/degresare pentru: mâini, uz general, piese din plastic, cu nivel scăzut de compuși organici volatili,  contacte electrice, decapare garnituri, îndepartare graffiti și marcaje, curățare pardoseli, curățare piese prin imersie, stropire sau pulverizare.
pistoale și echipamente specifice aplicării produselor Loctite.

 

Motrica

 

Gama de produse MOTRICA este detinată utilizatorilor profesioniști pentru aplicații în industrie și ateliere de reparații auto. Raportul calitate/preț reprezintă un avantaj important pentru clienții noștri, aceștia având încredere în produsele MOTRICA, folosindu-le  zilnic în activitățile lor.
Gama MOTRICA cuprinde următoarele grupe de produse: sprayuri tehnice, soluții curățare sau degresare suprafețe, etanșanți și materiale antifonare caroserii, adezivi monocomponenți sau bicomponenți,  asiguratori filete, etanșanți filete, etanșanți suprafețe, praf sau lavete pentru absorbția scurgerilor de lichide industriale, degresanți pentru curățarea și întreținerea mașinilor și utilajelor, paste pentru curățarea și îngrijirea mâinilor, role de hârtie din celuloză pură sau reciclată, tuburi termocontractabile și conectori electrici.

Norgren

 

Compania Norgren  este unanim recunoscută ca fiind lider mondial în tehnologia mișcării și controlul fluidelor. Mottoul celor de la Norgren este: ”Engineering Advantage”. Investind continuu în inovație și sisteme de analiza globală, specialiștii din cadrul companiei Norgren oferă clienților servicii și soluții tehnice unice. Experiența și competențele acumulate în timp au impus marca Norgren în următoarele sectoare industriale: energetic, transport feroviar, transport rutier, automatizări industriale, industria medicală, producția de alimente și bunuri de larg consum.

 

 

 

PC Cox

 

 

 

PC Cox este lider mondial în proiectarea și producția de pistoale manuale, pneumatice sau cu acumulatori, pentru aplicat etanșanți sau adezivi ambalati în folie sau cartușe din plastic sau metal. Produsele PC Cox sunt recunoscute datorită fiabilității, performanțelor și ușurinței în utilizare.

 

 

 

Rothenberger

 

Rothenberger este unul dintre cei mai cunoscuți producători de unelte de mână și echipamente destinate instalatorilor profesioniști. Cele peste 180 de brevete și mărci înregistrate atestă calitatea înaltă a produselor Rothenberger și, în aceeași măsură, implicarea companiei în dezvoltarea de soluții noi care să îmbunătățească nivelul de calitate și productivitate al lucrărilor de execuție și reparații, în domeniul instalațiilor termice și sanitare.
http://www.rothenberger-romania.ro/

 

 

 

Sempermed

 

Sempermed este cea mai mare divizie a Grupului Semperit, fiind cotat printre cei mai importanți producători internaționali de mănuși medicale și industriale. La centrul de cercetare Sempermed din Wimpassing, Austria Inferioară, produsele noi sunt dezvoltate în mod continuu și testate în strânsă cooperare cu utilizatorii și experții.

Experiența acumulată în mai mult de 95 de ani de productie, au permis grupului Sempemed să dezvolte standarde ridicate în ceea ce privește calitatea și inovația, și în aceeași măsură să-i asigure poziția de lider mondial în producția de mănuși de unică folosință.

 

 

 

Teroson

 

Teroson este o marcă de produse de top, de ultimă generație,  destinate atelierelor care execută lucrări de întreținere și reparații ale autovehiculelor.
Produsele Teroson satisfac cele mai înalte standarde de calitate impuse de toți producătorii de autovehicule.

Deosebirea dintre produsele Teroson și alte produse concurente este dată de nivelul ridicat de securitate asigurat pentru toate lucrările de reparații ale caroseriilor autovehiculelor. Teroson oferă clienților gama completă de adezivi, etanșanți, produse pentru antifonarea și conservarea caroseriilor.
Produse:
adezivi montare parbrize, etanșanți caroserii, adezivi structurali, adezivi pentru reparații piese din plastic, adezivi de contact, chituri pentru caroserii, produse pentru protecția podelei, pragurilor, cavităților, convertor de rugină,  spumă antifonare, coli bituminoase pentru antifonare, soluție curățare instalația de aer conditionat, pistoale și dispozitive specifice utilizării produselor Teroson.

 

Tesa Tape

 

Tesa Tape este unul dintre cei mai importanți producători , la nivel modial, de benzi și folii autoadezive cu aplicații în industrie, construcții și amenajări interioare. Produsele Tesa fac față cu succes cerințelor din ce în ce mai exigente primite din parte utilizatorilor. Benzile adezive oferă producătorilor de mobilier posibilități noi de proiectare și organizare a procesului de producție.
Produse:
benzi adezive: pentru amortizarea și umplerea golurilor, temporare, pentru construcții, subțiri și rezistente, subțiri și flexibile, pentru condiții extreme, din aluminiu, textile, pentru izolarea și marcarea cablurilor electrice, mascare de uz general, mascare după șablon, mascare rezistente la temperaturi ridicate, pentru vopsirea cu pulbere, pentru protejarea suprafețelor largi, anti-alunecare, marcare căi de acces.