Comenzi
0722 547 365
Produse

Industrie

Solutii profesionale pentru sectorul de industrie

In lumea industriei si a reparatiilor auto, accesul la produse de inalta calitate este esential pentru a va mentine functionale procesele tehnologice si pentru a asigura siguranta si performanta vehiculelor. Prin intermediul site-ului Hamann.ro, va oferim cele mai bune solutii si marci de incredere pentru nevoile dumneavoastra.

Gama vasta de produse

Aici veti descoperi gama noastra cuprinzatoare de produse pentru reparatiile instalatiilor electrice, racorduri pneumatice, robineti industriali, supape de sigurante, supape de preaplin si presiune, supape de limitare a presiunii sau produse de tratare a apelor uzate. Gasiti in stoc inclusiv lavete absorbante pentru ulei, praf absorbant pentru ulei si granule absorbante pentru ulei. Acestea sunt concepute pentru a aborda situatiile de scurgeri de ulei in mod eficient, mentinand mediul de lucru sigur si curat.

De asemenea, oferim role de hartie industriala, paste de curatare pentru maini, sprayuri pentru frane, adezivi pentru parbriz, adezivi rapizi, blocatoare de filete, etansanti de filete, polish auto, si echipamente pentru detailing auto, precum si o gama variata de burghie si unelte de prelucrare a metalului, inclusiv detergent de pardoseala, becuri auto si benzi de marcare.

Masinile pentru spalat piese PW40, PW80, PW100 impreuna cu degresantul Motrica BIO61 va sunt de ajutor in operatiunile de curatare sau degresare a pieselor sau componetelor oricaror utilaje sau sisteme mecanice.

Marci de incredere

Colaboram cu unele dintre cele mai prestigioase marci din industrie, inclusiv Asco, BGS, Farecla, Goetze Armaturen, Kurita, Loctite, Milwaukee, Motrica, NoNoise, Norgren, Norton, OneBond, Osram, Teroson, Tesa, Unior, si Weicon. Aceste marci de top reprezinta calitatea si performanta pe care le asteptati.

Noi, Hamann.ro, ne straduim sa fim partenerul dvs. de incredere pentru solutii de intretinere auto de inalta calitate. Clientii nostri beneficiaza de servicii profesionale si produse de top care ajuta la mentinerea operatiunilor lor in miscare. Comandati acum si experimentati diferenta pe care produsele noastre o pot oferi afafcerii dvs.